adidas nmd

Dyskusja na ogólne tematy związane z Hoolsgame.

adidas nmd

Postautor: Eden Fanny » 15 maja 2018, 8:20

Disse par er udstyret med mesh overdel adidas nmd og plast detaljer på hæl tællere. Don t glemme, at Primeknit-versionen også skal droppe rigtigt snart, hvis du vil have en opgradering i materialer. Hvad er dine tanker om disse to kommende farveveje i adidas EQT Support ADV? Lad os vide i kommentarerne nedenfor. År er næsten forbi. Hvis du skulle spørge mig lige nu for at nævne årets top 10 modeller, skulle jeg reservere en plads til adidas EQT Support ADV. Kort sagt, det er en ren sneaker med et dope design og en form, mange sneakers ønsker, de havde.

Den perfekte blanding af klassisk æstetik og moderne teknologi er placeret på denne sko, og adidas leverer nye farveveje at vælge imellem. De sidste to til at falde er disse Hvid / Sort og Sort / Grå farvelægninger. Hybrid sneaker låner design cues fra 90s Equipment Support runner adidas sko og kombinerer dem med en stretchy soklignende fladstrik øvre for at hjælpe med at levere mere af et moderne udseende. Funktioner, der hjælper skoen til at skille sig ud, omfatter TPU-overlejringer, der vikler rundt om hælen og den skulpturelle EVA mellemsål. Se nu efter disse hos udvalgte forhandlere adidas ultra boost for $ 110.

Adidas NMD R1 Tri-Color har for nylig udgivet dette lørdag den 3. december, selvom du får en chance for at erhverve et par i de kommende uger. Defineret af et sort-hvid-farvet glitch-kamoufleringstema på tværs af sin primeknit øverste, er fokuspunktet rettet mod dets trefarvede tre strimmelmotiv på sidevægterne, som er gengivet i rødt, sort og blåt. Tonale sorte accenter anvendes yderligere på snørebånd, øjenblokke og branded hæl badge, da modellen er toppet med en skarp hvidstødsåle enhed med matchende EVA indsatser.

Vælg adidas-forhandlere vil få parret til rådighed igen fra mandag den 26. december dagen adidas nmd r1 efter jul til $ 170. Udgivet sidste år ved hjælp af den klassiske adidas Originals Stan Smith i sin lav-cut stil, er efterfølgeren med denne Pharrell Williams x Adidas Originals Stan Smith Mid Jacquard 2.0 introduceret nu til ferie 2016. Defineret af et luksuriøst og hvirvlende botanisk mønster, der blev valgt af Pharrell Williams selv under en tur til Paris 'historiske stofdistrikt, Marché Saint Pierre er den pulserende blomster æstetik sidestillet mod en flådebase sammen med uberørte hvide accenter hele for at størkne sin iøjnefaldende profil.

Dette nye par skiller sig ud fra resten, da alle de andre par, der har frigivet, har været på den mørkere ende af spektret. Ser vi på denne Yeezy Boost 350 V2, ser vi, at den har en slags tiger-camo-mønster hele hele Primeknit-øvre i en kombination af hvid og sort. Røde accenter lander derefter på SPLY-350 branding sammen med en semi-transucent hvid Boost mellemsål. Dette par har også en pull-flap på hælen, som har været savnet fra alle 350 V2'er hidtil. Ingen frigivelsesdato er blevet annonceret for denne 350 V2 endnu, men den skal ankomme i den tidlige del af 2017. Bliv ophold indstillet adidas neo til Kicks On Fire for opdateringer.

Defineret af sin intrikate primeknit øvre, der bærer et særpræg mønster i hele grå accenter anvendes til sine snørebånd, syntetiske snøreapparater og mærkehæl for at yderligere detaljere sin profil, mens EVA indsatser ses på hælen. Endelig afslutter en skarp hvidstødsål enhed og alsidige gummi ydersål det slanke design. Vælg adidas forhandlere oversøiske har dette par Når det kommer til debut af adidas Harden Vol.1, var adidas alle sammen! Den første James Harden-underskrift med adidas lavede sin debut i går og i hele landet, hvor adidas Obrazek holdt arrangementer, der fejrede og promoverede Harden Vol.1 (og tøjlinjen).
Eden Fanny
 
Posty: 3
Rejestracja: 15 maja 2018, 7:54

Wróć do Dyskusja ogólna

cron