nike air max 90 dam

Dyskusja na ogólne tematy związane z Hoolsgame.

nike air max 90 dam

Postautor: MikeBuck » 19 maja 2018, 7:19

När du tänker på Swoosh-klassiker som rockar nike air max 90 dam Nike Air-tekniken av olika slag, är chansen det första namnet som kommer att tänka på är Tinker Hatfield. Medan den väldigt viktiga siffran verkligen var den första som visade världen, lät tekniken via den synliga väskan inte glömma Frank Rudy, rymdingenjören som först slog upp tanken på Nike Air till Beaverton-baserade företag tillbaka på 1970-talet. Naturligtvis från den utgångspunkten har många iterationer splittrats från den centrala ideen om luftbaserat stöd.

Av alla de ändringar som Nike Sportswear har tillämpat på sitt klassiska körbibliotek de senaste åren, kan den här vara den närmaste den ursprungliga designen. Men om du har ett par AM97s och sedan plockar upp den nya fjäderlätta Nike Air Max 97 Hyperfuse, blir det tydligt att anledningen inte är att ingenting har förändrats i femton år. Det är sant att OG Silver Bullet colorup återges härligt på den svetsade nätverksbyggnaden, men mer än bevis på en mindre uppdatering, påminner squint-or-you-miss-it-skiftet oss om att NSWs mest nike sb känsliga stövlar till denna dag ser del av en modern prestanda maskin. Caliroots kommer att börja erbjuda sina på fredag eftermiddag, 14 september med utgivningsdatum för amerikanska fläckar som följer den 29: e.

Efter elitparet av breda mottagare hyllade redan via EA Sports x Nike Lunar TR1-kollektionen kommer ännu ett par, denna gång sprider nike air max tavas kärleken runt fältet lite med ett Barry Sanders inspirerat utseende. Tränarna låses in i Barrys högskoledagar, spelar ut den klassiska orangen i Oklahoma State Cowboys fotbolls program och självklart stämplar innersulan med sin likhet. Följ oss efter hoppet för att fullständigt titta på EA Sports x Nike Lunar TR1 för Big Bad Barry och låt oss veta hur du rankar det här paret mot de andra vi redan visat (och gav bort till några lyckliga läsare).

Nike Lunar Flow har introducerats förra året tillsammans med de första Air Flow retroserna. Det har hittills gjorts i Hyperfuse, (vävt) mocka och slat-perfekta läderstilar. Den sista står som den mest lyxiga och nike pegasus erbjuder mellanslag mellan retro-löpare och något som ett Cole Haan Lunar-erbjudande. Över sex månader efter det sista detaljhandelsfallet utfärdar Nike Sportswear tre nya speckle-soled Quickstrikes som visar oss att det lagrade utseendet fortfarande är mycket högt på toppen av sina krafter. Ditt val av Obsidian, Black Tea eller Metallic Mørkgrå tar med sig blåa, röda och gula sålar, varav du kan se nära varandra nedanför innan du köper på Caliroots.

En av Nike Alpha-projektets kronjuveler är den här sock-liknande neoprenskalade löpare som heter Air Presto. En av Nike s bästa kombinationer av lätta, stil, funktion och quirkiness, anses Air Presto ofta vara en av Nikes bästa löpskodesigner på heltid, eller åtminstone en av de mest minnesvärda. För 2013 kommer Presto återpaketeras med Lunar cushioning, eftersom dessa tidiga katalogbilder avslöjar Lunar på hälen för den extra komforten. Ytterligare ändringar anländer i stabiliserande kablar i hälen samt på spetsarmen, och unik prickad detaljering som flyter ner från snören till mellansolen. Fyra färgvägar finns tillgängliga för förhandsgranskning, så ta en titt och låt oss veta vad du tycker.

Finns det någon tillfällighet att Louis Vuitton i de sju år sedan Kanye West s sena registrering toppade diagrammen, har varit världens mest värdefulla lyxvarumärke? Kanye kallar sig Louis Vuitton Don för alla de monogrammed växlarna han älskade under åren och till och med utfärdat en sneaker med samma namn när han samarbetade nike fotbollsskor med LV på klackarna i den ursprungliga Nike Air Yeezy s blockbuster framgång. Här ser vi den franska etiketten igen att ringa på en Mr West-produktion, men för mer av ett prov än en äkta gästplats, eftersom den nya Louis Vuitton Upside Down lågtoppet i pythonhud tar en sida från Air Yeezy IIs många texturer. En viktig skillnad här är att medan Yeezy 2 har drivit in i de två tusen dollarintervallet på återförsäljningsmarknaden, kommer dessa LVs med en $ 1500 + MSRP; är någon sneaker värd så mycket för Obrazek dig? Låt oss veta när du har sett mer nedan.
MikeBuck
 
Posty: 3
Rejestracja: 19 maja 2018, 7:00

Wróć do Dyskusja ogólna

cron