Nike Blazer Mid 77 Vintage Amber Rise Court Purple

Wszytko dla poczatkujących

Nike Blazer Mid 77 Vintage Amber Rise Court Purple

Postautor: 3lbih2he » 11 paź 2019, 1:52

Obrazek


Den nydesignede træner ankommer med farverne "Nike Blazer Mid Lyserød. Detalje ankommer i form af et farveblokeret medie og laterale sektioner på træneren. Derudover beholder modellen det overliggende design af sin minimalistiske forgænger. Et andet markant område på sneakeren er den lyseblå farve, der er plettet på kassen og den forstørrede hvide Swoosh. Til sidst er silhuetten præget af dens premium ruskindstrukturer set gennem den øverste, som er placeret sammen med den retro-stil gummisål i hvid.


Nike Blazer Mid Herre forenklede Blazer Mid har været på en hot streak, siden han først deltog i “The Ten” af Virgil Abloh, hvilket giver et springpunkt, som mange af en vintage make-up og slående samarbejde kan spille inden for rampelysets sfære. Fra par uden farve til dem, der er fjernet af deres branding, maler Beaverton nu den ikoniske silhuet i røde nuancer med ruskindoverdel, der kun forbedrer modifikationer. Tekstur kommer igennem i fabrikationens let afgrænsede ansigt, hvilket fremhæver den enestående tone fra tåhætten over til tungen og foringen. Swooshes såvel som hælflikskontrasten i en sølvmetallic med hvide mellemsåler og fed skrift, der forhindrer enhver sensorisk overbelastning.


Nike Blazer Mid Sale ruller ud et par forskellige farveveje af Nike Blazer Mid 77 Vintage i sommer som ovenfor, vi giver dig et officielt kig på et af disse tilbud. Med et neutralt look, der giver dig ret til at rocke sneakeren med enhver pasform, starter denne Blazer Mid 77 Vintage med en cool grå ruskindkonstruktion i hele den øverste med sorte overlays, der rammer øjet og tå. Dernæst ser vi Summit White placeret på Swooshes, tungen, den indre foring, snørebånd, hælflig, mellemsål og endda gummi ydersålen.


Nike SB holder den ren og subtil med denne nyeste farve på Nike Blazer Mid 77 Vintage Amber Rise Court Purple. Den klassiske silhuet starter med at være dækket af en ren og klassisk hvid, glat læderkonstruktion i hele den øverste med Bicoastal Green-detaljer placeret på læderne Swooshes og tungemærket. Et uklar skearmateriale rammer hælene for et unikt look sammen med en mellemsål med hvid gummi og ydersål i gummigummi.


https://www.udsalgskrs.com/
3lbih2he
 
Posty: 3
Rejestracja: 11 paź 2019, 1:42

Wróć do [FAQ] Hoolsgame

cron