Adidas NMD kopen

Wszytko dla poczatkujących

Adidas NMD kopen

Postautor: Steffen94 » 06 paź 2019, 9:13

Adidas NMD kopen
Obrazek

De Adidas NMD Dames was de kers op de taart, het jaar van de drie streep 2015 in Boost-technologie. Met releases variërend van Kanye's eerste samenwerkingsinspanningen met het merk tot de adidas Ultra Boost, was het kussensysteem overal - en niet voor niets. Meer kleuren verschijnen aan de horizon voor het silhouet dat is geïnspireerd door klassiekers als de Micro Pacer, Rising Star en Boston Super, maar dit keer verliest het hieronder getoonde voorbeeld elke drie-streeps branding voor een geheel Primeknit geweven bovenwerk.

Of je nu de eerste Adidas NMD Heren-release in handen hebt gekregen of hebt gemist dankzij de beperkte hoeveelheden, nu verlang je waarschijnlijk naar meer van het populairste nieuwe silhouet van adidas. Na aanvankelijk eind 2015 te zijn afgevallen, krijgen we eindelijk een tweede colorway van de NMD, dit keer met een vetgedrukte afbeelding op de bovenkant van de Primeknit. De tv-fuzz-achtige afbeelding bedekt de sneaker van hiel tot teen, met accenten in zwart en een afwezigheid van de drie strepen op de middenvoet zoals de eerste colorway.

De Adidas NMD goedkoop blijft meer aandacht trekken nu de Consortium Tour heeft gesuggereerd op aanstaande samenwerkingen met geselecteerde winkels over de hele wereld. Morgen zal de derde officiële release van de sneaker bekend als de Adidas NMD Sale geselecteerde adidas Originals-retailers raken; het beschikt over een zeer "Oreo" -achtige mix van zwart en wit op de Primeknit-schaal, maar in tegenstelling tot het eerste debuutpaar en de Consortium-versie, hebben deze geen getapete adidas-strepen op de bovenkant.

Je dacht toch niet dat adidas Originals de Adidas NMD kopen zou laten glijden zonder een volledig witte versie die retailers zou raken? De adidas Ultra Boosts bleken waanzinnig populair in het wit op wit uiterlijk, en nu is de adidas NMD Runner, het model dat het heden van Adidas perfect combineert met eerdere inspiraties van de Boston Super en Rising Star, gezegend met de perfecte "Triple White" -look.
Steffen94
 
Posty: 6
Rejestracja: 06 paź 2019, 9:06

Wróć do [FAQ] Hoolsgame

cron